Mitä teemme ja toimitamme?

30 vuoden peltisellä ammattitaidolla teemme käsi- ja konetyönä kaikkea kattopeltituotteita, kuten konesaunakattoja, tiilikuvioelementeistä kattoja ja K-20 kattoja. Teemme myös seinäprofiileita, piipunpellityksiä sekä kaikkea muuta mitä vain pellistä saa taitettua.
Haasta mielikuvituksellasi meidät. 

Kauttamme on saatavilla myös kattopellit asiakkaan omilla mitoilla. 

Kutsu meidät käymään kohteessasi, suunnittelemme toteutettavan kokonaisuuden mielellään teille asennuksen kera.

Tutustu tarkemmin tarjontaamme alla.

Kattotuotteet

Konesaumakatto on peltikatto, joka koostuu pitkistä peltinauhoistajotka kiinnitetään toisiinsa konesaumaimella. Konesaumakatto on erittäin kestävä ja vedenpitävä, ja se voidaan asentaa monimuotoisille katoille, joissa on paljon erkkereitä ja nurkkia.

Konesaumakatto mahdollistaa myös läpivientien pellittämisen samalla materiaalilla. Konesaumakatto on pitkäikäisin kattotyyppi, ja se kestää oikein huollettuna yli 100 vuotta.

Konesaumakaton asentaminen vaatii kokeneen ammattilaisen ja olemme erikoistuneet näiden asentamiseen. Konesaumakaton asentaminen on tarkkaa, jotta katto saa hyvät lähtökohdat pitkää ikää ajatellen. Konesaumakattoon on kaksi eri vaihtoehtoa, sinkitty pelti tai valmiiksi pinnoitettu pelti useine värivaihtoehtoineen.

Tiilikuvioitu peltikatto on katto, joka on muotoiltu tiilikuvion mukaisesti. Sen profiili antaa katosta rauhallisen ja tyynen vaikutelman. Tiilikuvio peltikatto sopii erinomaisesti suomalaiseen pientaloon ja sen muotoilu tekee huollon ja puhdistuksen helpoksi.

Tiilikuvio peltikattoja on saatavana eri väreissä ja materiaaleissa.

K-20 katto on kattotyyppi, joka on suunniteltu kestämään erittäin raskaita lumikuormia. K-20 katto on yleinen kattotyyppi Suomessa, runsaslumisuuden vuoksi.

K-20 katto on yleensä harjakatto, joka on rakennettu käyttäen vahvoja rakennusmateriaaleja, kuten terästä tai puuta.

K-20 katto on suunniteltu kestämään jopa 2,0 kN/m² lumikuormia, mikä on erittäin korkea verrattuna muihin kattotyyppeihin. 

Kauttamme saat mittatilauksesta ja asennettuna kattosillat, lumiesteet, kattotikkaat ja seinätikkaat.

LISTAT JA MUUT PELTITUOTTEET

Harjapellit kaikenlaisiin kattoihin, päätypellit, katkaisulistat julkisivuihin, jiiripellit, kynnyspellit.

Piipunpellit kaikkiin kattomateriaaleihin, myös saneerauskohteisiin.

Tulipellit tulisijojen edustalle sekä palomuurit pellistä.